Sieraad verzorging

Sieraad verzorging

Aangezien voorkomen beter is dan genezen (én duurzamer!) heb ik een blog geschreven over hoe je het beste je sieraden kunt verzorgen zodat ze zo lang mogelijk goed en mooi blijven. En na alle aandacht en liefde die ik (of een collega sieraden maker) er in heb gestopt voor je vind ik dat super fijn <3

Sieraad verzorging

1. Ga er niet op staan of zitten ;)


2. Doe de sieraden af met douchen, sporten en slapen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.


3. Pas op met parfum en zonnebrand creme, dit kan gaan bijten in de materialen.

4. Berg de sieraden netjes op (in bijvoorbeeld het meegeleverde cadeaudoosje).

5. Neem sieraden van acryl af met een licht vochtige doek, zo krijg je minder snel krasjes. Alle houten sieraden zijn behandeld met olie of verf en kunnen ook met een licht vochtige doek schoongemaakt worden.

6. Pas op met scherpe voorwerpen (überhaupt ;)) in de buurt van het sieraad.


7. Indien van toepassing: buig oorringetjes zijwaarts open met in doen, zo blijven ze mooier in hun ronde vorm.


8. Mocht het onbeschilderde berken hout (het lichte hout) een vlekje krijgen o.i.d. kun je het voorzichtig opschuren om het een beetje op te frissen.


9. Stuur mij een mailtje als je een eenzame oorbel hebt na een noodlottig oorbel ongeval. Ik zie vaak de mogelijkheid om eenzame oorbellen weer samen te brengen. Samen is alles veel leuker toch? 
Stuur mij een foto, of de naam van het model + de kleur en ik zal kijken of ik alles in huis heb voor de +1.



Mocht er nog iets anders zijn, of als je tot de conclusie komt dat je je sieraad niet draagt: stuur mij een berichtje! Het laatste wat ik wil is een van mijn arme modellen achterin een stoffige la. Daar gaan we wat aan doen!
Terug naar blog